Het repertoire kan uiteenlopen van pop, jazz, country, latin, soul, tot singer-songwriting, naargelang je wens. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren pianist maakt niet uit, het doel is om je techniek naar een hoger niveau te brengen. Aan het begin van de les zullen we inspeeloefeningen doen. Iedereen is uniek en deze oefeningen zullen naar jouw mogelijkheden aangepast worden. Om je favoriete nummers te oefenen maak ik uiteraard ook veelvuldig gebruik van youtube en anderen bronnen op het internet.

Voor kinderen gebruik ik een erg leuke en leerzame methode, waarin spelenderwijs de basisvaardigheden worden aangeleerd. Dit geldt zowel voor pianoles, als voor keyboardles.

Wanneer je nog niet precies weet wat voor repertoire je wilt spelen, zal ik je natuurlijk ook daarbij helpen en ondersteunen. De lessen/oefeningen kunnen worden opgenomen, waardoor je er ook thuis mee kan oefenen. In de lessen let ik op timing en hoe de techniek te verbeteren waar nodig, maar het allerbelangrijkst is dat je tijdens dit alles plezier hebt in het spelen. Wanneer je meer verdieping wil in je spel, kan ik de muzieklessen zodanig aanpassen, dat je hier optimaal profijt van hebt. De lessen zijn voor jong en oud. Zowel de piano- als de keyboardlessen.

Met een keyboard heb je het voordeel dat de aanschaf voor thuis, een stuk voordeliger is dan de aanschaf van een piano of vleugel.

IMG_1288